1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Παραγωγοί

Ακούστε στον Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 14:00

Μαρία Γεωργάκαινα

Βιογραφικό

Μαρία Γεωργάκαινα

Ρίχνοντας κλεφτές ματιές στα βιογραφικά των συναδέλφων είπα να κάνω την ανατροπή και να μην σας γράψω λεπτομέρειες.

Καταρχάς, γιατί το ραδιόφωνο είναι μαγεία οπότε σκέφτηκα μήπως είναι καλύτερα να έχετε φτιάξει μια δική σας εικόνα για μένα και δεύτερον γιατί θυμάμαι τα μισά. Γι αυτό και οι φίλες μου με λένε Ντορις-το γνωστό ξεχασιάρικο ψαράκι από την ταινία Nemo.

Παρόλα αυτά εσείς μπορείτε να με φωνάζετε Μαράκι. Δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν να με λέει Μαρία. Επίσης με κυνηγάει το επίθετο μου, που συνήθως με αποκαλούν τα αγόρια λες και ήμασταν μαζί φαντάροι στο στρατό. Και φωνάζουν κιόλας! Γεωργάκαιναααα...κι αυτό όμως είναι γλυκό αφού με το αντίθετο φύλο έχω άριστες σχέσεις αν και τελείωσα τις Καλόγριες- ναι ναι το γαλλικό σχολείο, θηλέων.

Το πακέτο φυσικά περιλαμβάνει μπαλέτο, λίγο πιάνο, τη μανία της μαμάς να μάθω όλες τις ξένες γλώσσες μέχρι και γιαπωνέζικα ... χαχα! Μάταια όμως...

Στη συνέχεια σπούδασα διαφήμιση και βρήκα την πρώτη μου δουλειά (από αγγελία στην εφημερίδα -ναι, συμβαίνουν και αυτά) στο διαφημιστικό τμήμα ραδιοφωνικού σταθμού. Ευτυχώς ήρθαν έτσι τα πράγματα και κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι τη διπλωματία δεν την έχω με τους πελάτες άλλα με το μικρόφωνο. Την πρώτη μου εκπομπή, την έκανα στον Best ένα αμήχανο βράδυ Σαββάτου του 2000 παίζοντας πρώτο τραγούδι Sade και προσπαθώντας να βρω το στυλ μου στον αέρα. Από τότε νομίζω έχω αλλάξει πολλούς χαρακτήρες. Άλλη η βραδινή Μαρία, άλλη η απογευματινή, άλλη η πρωινή. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω βγει στον αέρα όλες τις ώρες και με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Ντουέτο με γυναίκα, ντουέτο με άντρα , στις 6 το πρωί, στις 12 τα μεσάνυχτα, ξένο, ελληνικό, δημοσιογραφικό στον ΑΝΤ1 με την φίλη μου Ζωή Κρονάκη που βγάζαμε τότε και ακροατές στον αέρα.

Τα δυο υπέροχα παιδάκια μου - μια κόρη και ένας γιος - έχουν ακούσει τα πάντα μέσα στην κοιλιά μου... πιο πολύ ελληνικά βέβαια. Πάντα όμως φροντίζω να τους μεταδίδω την αγάπη μου και για τα ξένα ακούσματα οπως Thievery Corporation, Royksop, Robbie Williams, Tiesto, Moby...

Έκανα κι ένα μικρό πέρασμα από την τηλεόραση δουλεύοντας με επικεφαλής τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Channel 9 που ήταν τότε αμιγώς ειδησεογραφικό και πέρασα την πιο ωραία χρoνιά της ζωής μου και σε ρόλο guest στη Μαρία και τον Φώτη στο Star.

Μέχρι εκεί, γιατί ενδιάμεσα φούσκωνα και ξεφούσκωνα... Το ραδιόφωνο όμως δεν σταμάτησε ποτέ να παίζει πρώτο ρόλο στη ζωή μου καθώς και οι εκφωνήσεις σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spot. Τα τελευταία χρόνια ανήκω στο δυναμικό του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.  

Κάθε πρωί στις 10:00, σας περιμένω στον Ρυθμό 949 να περάσουμε μια όμορφη & αισιόδοξη μέρα αφού το ποτήρι το βλέπω πάντα μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο.

 Σας περιμένω λοιπόν  Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00  στον Ρυθμό 949!

Mην με στήσετε...

FB.XFBML.parse();
 
allinone_contentSlider_surprise_small('20211171457480');