1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-trith-11-septembrioy');
11Σεπ 2018
Ζώδια - Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a4%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7+11+%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

 

Μια όμορφη Τρίτη προβλέπεται η σημερινή και από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα, οπότε θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικά ανοίγματα, ευκαιρίες για επέκταση, αύξηση κερδών ή των προσωπικών μας εσόδων, επίτευξη στόχων και αυξημένη δημοτικότητα, πραγματοποίηση πλάνων αλλά και καλοπέραση, βοήθειες από το πουθενά και κυρίως αισιόδοξο πνεύμα θα είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα!

 

 

 

 

Αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν αφήσετε να σας καταλάβει ο ενθουσιασμός ή η ανυπομονησία  οι εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από θετικές..

 

 

Θα είστε από τους πιο ευνοημένους της σημερινής μέρας, καθώς μπορεί, μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να σας έρθει μια βοήθεια που δεν περιμένατε..

 

 

Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στα εργασιακά σας, ενώ ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζατε με το σπίτι την οικογένειά σας θα διευθετηθεί και έτσι θα ηρεμήσετε.

 

 

Οφείλετε να χρησιμοποιήσετε όσα στοιχεία και πληροφορίες έχετε στη διάθεσή σας για να κρίνετε και να αποφασίσετε, αν και κατά πόσο αξίζει να προχωρήσετε σε μια συνεργασία..

 

 

Ούριος άνεμος φυσά για σας όσον αφορά στα οικονομικά θέματα, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις, αφήνοντας εντυπωσιασμούς και υπερβολικές συμπεριφορές ..

 

 

Η μέρα σας ευνοεί σε αρκετούς τομείς και σας δίνεται η δυνατότητα να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό, να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να έχετε θετική ανταπόκριση...

 

 

Ενδεχομένως να πειραχτείτε από μια συμπεριφορά ενός ανθρώπου της οικογένειάς σας που ίσως τη θεωρήσετε και άδικη, μάλλον όμως θα την πάρετε πιο... βαριά απ’ ό,τι είναι. 

 

 

Με την τύχη να σας ξαναχτυπά την πόρτα είναι λογικό να είστε χαρούμενοι, αφού όποια επιθυμία ή στόχος σας μπορεί να πραγματοποιηθείχωρίς να κοπιάσετε ιδιαίτερα...

 

 

Έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι, καθώς μια προσπάθεια ή επαγγελματική σας πρωτοβουλία θα στεφθεί με επιτυχία και νιώσετε ότι οι κόποι σας απέδωσαν καρπούς. 

 

 

Δεν πιστεύετε ιδιαίτερα στην τύχη, αλλά στη σκληρή δουλειά και προσπάθεια ωστόσο σήμερα θα διαπιστώσετε ότι έχετε εύνοια και σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. .

 

 

Έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να γνωριστείτε με καινούργιους ανθρώπους και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ένας έρωτας πιθανόν να σας συναρπάσει..

 

 

Θα βάλετε στην άκρη άγχη και προβλήματα και θα φροντίσετε να βρεθείτε με φίλους, συγγενείς ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα που σας φτιάχνουν τη διάθεση. 

 

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Σεπτέμβριιος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('2020710261393');