1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-tetarth-21-noembrioy');
21Νοε 2018
Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a4%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7+21+%ce%9d%ce%bf%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

 

Η υπερβολή που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες θα συνεχιστεί και σήμερα. Βασικά δεν πρόκειται να χαλαρώσει άμεσα, μη σας πω θα ενταθεί κιόλας, αφού στο τέλος της εβδομάδας μας περιμένει μια Πανσέληνος με δυνατά γεγονότα. Σήμερα όμως η Σελήνη που περνάει στον Ταύρο έρχεται να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση και με το τρίγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Κρόνο απ'τον Αιγόκερω θα μας δώσει την υπομονή που χρειαζόμαστε για να αντισταθμίσουμε την τάση μας για υπερβολή.

 

 

 

 

Παρόλο που έχετε βαρεθεί, σήμερα όλως παραδόξως έχετε την ψυχραιμία να σκεφτείτε τις συνέπειες που μπορεί να έχει για την τσέπη ή το σπίτι σας μια ενδεχόμενη επανάσταση.

 

 

Είναι μια μέρα που σας βοηθάει να αξιολογήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να τις μετρήσετε διαφορετικά. Δε θέλετε να αναλώνεστε με ανούσια πράγματα..

 

 

Αν νομίζετε ότι σήμερα μπορείτε να κάνετε κινήσεις που να διακυβεύουν το γάμο, τη σχέση σας ή τη θέση σας στη δουλειά και να βγείτε αλώβητοι είστε μάλλον γελασμένοι.

 

 

Πάνω που πήγες να πιστέψεις ότι τα πράγματα στην καθημερινότητα σου είχαν αρχίσει να βρίσκουν το δρόμο τους βρίσκεσαι σε ένα σημείο που προσπαθείς πάλι να βρεις που θα ισορροπήσεις.

 

 

Η μέρα σας αναγκάζει, θέλοντας και μη, να ασχοληθείτε με επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας απορροφούν και τραβούν την προσοχή σας από το συναισθηματικό μπέρδεμα που ζείτε.

 

 

Οι υποχρεώσεις που χρειάζονται την άμεση δράση σας είναι τόσες που σας αναγκάζουν να βάλετε στο ψυγείο συναισθηματικές καταστάσεις και δημιουργικά σχέδια..

 

 

Μια μέρα που δεν ξέρω αν σας ταιριάζει γάντι, αλλά σίγουρα σας περιγράφει. Γοητεύεστε πολύ από την επαφή με ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν..

 

 

Είναι μια μέρα η σημερινή που το πολυσυζητημένο πάθος σας μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο και να έχετε μια να αντιμετωπίσετε ένα θέμα συναισθηματικής φύσεως λογικά.

 

 

Σήμερα η μέρα ευνοεί το να συνειδητοποιήσετε κάποια όρια και να περιγράψετε μέσα στο μυαλό σας συνθήκες που έχετε ανάγκη να υπάρχουν προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς..

 

 

Τελευταία κινείστε λίγο υπόγεια ή έστω το υποσυνείδητο σας έχει ξυπνήσει και ζητάει πράγματα που μέχρι τώρα προσπαθούσατε να θάβετε...

 

 

Οι ανάγκες ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας αποπροσανατολίζουν και μπορεί να μη σας αρέσουν αυτές οι ανατροπές  όμως ίσως να είναι για καλό..

 

 

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή να ασχοληθείτε με κάποιο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας αλλά αν σκοπεύετε να προχωρήσετε στην αγορά κάποιου μεταφορικού μέσου, η μέρα είναι ιδανική..

 

 

Για περισσότερες εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη πάτησε εδώ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | Αστρολόγος

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Νοεμβριος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('202075610348');