1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-pempth-20-septembrioy');
20Σεπ 2018
Ζώδια - Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%ad%ce%bc%cf%80%cf%84%ce%b7+20+%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

Η Πέμπτη μας καλεί να επανέλθουμε στην τάξη και τους κανονικούς μας ρυθμούς, εύκολο όμως δε θα είναι μετά την ένταση της χθεσινής μέρας, ωστόσο, θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά σας ή και να τα «εξαφανίσουμε» για να μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα όσο το δυνατό πιο λογικά και αντικειμενικά. 

 

 

 

Θα είστε αρκετά παραγωγικοί στη δουλειά σας, ίσως μάλιστα δρομολογήσετε τεχνικές εργασίες που όλο αναβάλλετε. Ερωτικά, το μυαλό σας θα κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο και θα φτιάχνετε συνεχώς σενάρια.

 

 

Μπορεί να σας κουράζουν κάποια πρακτικά θέματα ή να τα βαριέστε ωστόσο καλό θα ήταν να ξεμπερδεύετε μαζί τους. Ερωτικά έχετε πλήρη επίγνωση των θέλω σας..

 

 

Έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξετε τα δεδομένα τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην οικογένειά σας,μάλλον όμως εσείς κάτι κάνετε λάθος.

 

 

Και μόνο που μπλέκετε με πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα σας πιάνει ένα άγχος, όμως πιο επιτακτικό είναι το να τελειώνετε οριστικά με κάποιες υποθέσεις..

 

 

Με το σκεπτικό «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους» θα κινηθείτε τόσο στα οικονομικά σας όσο και στα ερωτικά σας. 

 

 

Είναι καλή μέρα για να επικοινωνήσετε τα θέματά σας, να πάρετε απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα, αλλά και να γνωριστείτε με πρόσωπα, με τα οποία θα έχετε  κοινό τρόπο σκέψης...

 

 

Ίσως έχετε κάπως πεσμένη διάθεση, εξ αιτίας των διαφόρων που σκέφτεστε και αγχώνεστε ή προβληματίζεστε, όμως το καλύτερο φάρμακο για σας σήμερα είναι η εργασία..

 

 

Ένα πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας εκφράσει τους ενδοιασμούς του σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Ερωτικά, η εύνοιά σας είναι σκανδαλιστική!

 

 

Ίσως αναθεωρήσετε αρκετά τη στάση ή τις αποφάσεις που έχετε πάρει τον τελευταίο καιρό, που αφορούν γενικότερα στην πορεία σας και ειδικότερα στα επαγγελματικά σας. 

 

 

Κάποια γραφειοκρατικά σας ζητήματα δεν έχουν τελειωμό κι οι γνώσεις σας δεν επαρκούν για να τα διευθετήσετε. Απευθυνθείτε λοιπόν στον κατάλληλο άνθρωπο...

 

 

Βιασύνες και περίεργες αντιδράσεις το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι επιπλέον προβλήματα και τελικά θα βγείτε χαμένοι. Κρατήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας..

 

 

Καλό θα ήταν να αρχίσετε να βάζετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες εφ’ όσον βλέπετε ότι οι υποχωρήσεις και η μεγάλη σας δοτικότητα δεν εκτιμώνται τόσο..

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Σεπτέμβριος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('2020672410873');