1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-pempth-06-septembrioy');
06Σεπ 2018
Ζώδια - Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%ad%ce%bc%cf%80%cf%84%ce%b7+06+%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

Με τον Ερμή να μπαίνει κι αυτός σήμερα στην Παρθένο το μυαλό μας κινείται με συγκεκριμένο τρόπο, η σκέψη μας γίνεται αναλυτική, προτεραιότητά μας τίθενται τα πρακτικά θέματα που πρέπει άμεσα να διεκπεραιώσουμε. Θα σταθούμε αρκετά σε λεπτομέρειες που πριν ενδεχομένως να μη δίναμε σημασία, θα παρατηρούμε, θα καταγράφουμε και θα υπολογίζουμε δεδομένα με μαθηματική ακρίβεια..

 

 

 

Αυτή την περίοδο θα στρέψετε την προσοχή σας στα εργασιακά σας ζητήματα κι ενδεχομένως να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά! Ερωτικά, υπάρχουν ευκαιρίες..

 

 

Θα ασχοληθείτε με δουλειές και πρακτικές υποθέσεις σας, ενδεχομένως να κάνετε και κάποιες προγραμματισμένες επαφές για να συζητήσετε επαγγελματικές προοπτικές..

 

Έχετε λάβει το μήνυμα ότι πρέπει να οργανωθείτε για να βάλετε σε τάξη το σπίτι ή οικογενειακά σας θέματα που εκκρεμούν και θα καταβάλλετε χρόνο και κόπο για ένα καλό αποτέλεσμα.

 

 

Το κεφάλι σας θα γεμίσει από τις γνώσεις και τις πληροφορίες που θα μαζέψετε αυτό το διάστημα και ενδεχομένως κάποια στιγμή να νιώσετε ότι δεν χωράει τίποτα άλλο. 

 

 

Η συμπεριφορά σας είναι πιο συγκρατημένη και θα παραμείνετε χαμηλών τόνων. Ακόμα και στα ερωτικά σας θα σταθείτε περισσότερο στην ουσία μιας επαφής κι όχι τόσο στην εικόνα. 

 

 

Το να προγραμματίζετε κάθε κίνησή σας είναι στη φύση σας και μάλιστα ήδη έχετε ξεκινήσει να βάζετε σε μια σειρά τη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο…

 

 

Στον κοινωνικό και ερωτικό τομέα έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας αφού χωρίς ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια κερδίζετε τους άλλους μόνο με την εμφάνισή σας!

 

 

Η εστίαση σε ένα στόχο σε συνδυασμό με τη σωστή μέθοδο φέρνουν αποτελέσματα και εφ’ όσον κινείστε βάσει τακτικής τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εφαρμόσετε τη δική σας ..

 

 

Δεν είστε άτομα που δίνουν βάση στις λεπτομέρειες εν τούτοις όσον αφορά στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να γίνετε πιο προσεκτικοί και οργανωμένοι…

 

 

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η σταθερότητά σας θα εκτιμηθεί από κάποια πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν είτε για να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας..

 

 

Θα πιεστείτε λίγο για να ενταχτείτε σε ένα πρόγραμμα όμως οφείλετε να βρείτε έναν τρόπο ώστε να είστε εντάξει με τα χρονοδιαγράμματα χωρίς να ξεφύγετε πολύ από τους συνηθισμένους σας ρυθμούς. 

 

 

Ο τρόπος αντίληψής σας είναι διαφορετικός αφού «πιάνετε» διαισθητικά πράγματα που κάποιος άλλος αδυνατεί, που αφορούν περισσότερο στους σκοπούς ή το ποιόν ανθρώπων. 

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Σεπτέμβριος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('20207102539802');