1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-paraskeyh-kai-sabbatokyriako-31-aygoystoy');
31Αυγ 2018
Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ae+%ce%ba%ce%b1%ce%b9+%ce%a3%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf+31+%ce%91%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

 

Η Παρασκευή μας δημιουργεί μια πιο ευχάριστη διάθεση και τάση να ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς και να χαλαρώσουμε, καθώς εκτός του ότι είναι η τελευταία μέρα του καλοκαιριού βρισκόμαστε προ των πυλών του Σαββατοκύριακου. Παράλληλα, το κλίμα είναι πιο αισθησιακό και μας βγάζει μια έντονη ερωτική τάση. 

Η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου θα κινηθεί σε αργούς ρυθμούς, χαλαρότητα και ενδεχομένως να μην έχουμε καμία διάθεση να ξεμυτίσουμε από το σπίτι μας.  Από την άλλη, ο ερωτισμός παραμένει έντονος κι είτε είμαστε μόνοι είτε σε σχέση θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές, αισθησιακές στιγμές, αν το επιδιώξουμε. 

Η Κυριακή έρχεται να μας σηκώσει από το κρεβάτι ή τον καναπέ μας και να μας σπρώξει στο να επικοινωνήσουμε με άλλους ανθρώπους, να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο να αυξήσουμε τις επαφές και τις γνωριμίες μας. Είμαστε πιο εξωστρεφείς, ενεργητικοί κι ανέμελοι, ευχαριστιόμαστε το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι!Μια μικρή εκδρομή ή απόδραση ενδεχομένως να φέρει και μια νέα γνωριμία. 

 

 

 

 

Οι ανάγκες που προκύπτουν απαιτούν κι άλλα μέτρα από σας και ενδεχομένως να ψάξετε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας.  Σεξουαλικά η όρεξή σας θα είναι μεγάλη και με το πάθος να σας κατακλύζει, δε θα διστάσετε να κάνετε κίνηση προς το πρόσωπο που σας ελκύει..

 

 

Νιώθετε δυνατοί και σίγουροι και οτιδήποτε επιθυμείτε θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε, αρκεί να το βάλετε στόχο. Θέληση και πείσμα άλλωστε έχετε από γεννησιμιού σας και τίποτα δεν είναι ικανό να σας αλλάξει γνώμη και μυαλά. Ερωτικά, διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους σας !

 

 

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο θα καταπιαστείτε με κάποιες εργασίες ή δουλειές του σπιτιού που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν, ωστόσο, δε θα ξεπεράσετε τα όριά σας και θα βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε. Η Κυριακή είναι η μέρα σας και θα τη χαρείτε δεόντως!

 
 

 Κοινωνικότατοι, πρόσχαροι αλλά και ερωτικοί ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε ότι όσο περισσότερο ανοίγεστε, τόσο αυξάνετε και το εύρος των επιλογών σας. Από την άλλη, μια πληροφορία που θα σας εκμυστηρευτούν, θα σας επηρεάσει αρκετά και ίσως σας σπρώξει σε μια συγκεκριμένη κίνηση.

 

 

Αρκετά θα είναι τα επαγγελματικά θέματα που πρέπει να διευθετήσετε και θα σας κρατήσουν απασχολημένους..Ερωτικά, όμως, ευνοείστε αρκετά και ενδεχομένως να τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου που μπορεί να έχει και κοινωνική θέση ή ισχύ. 

 

 

Με πρακτικό και λογικό πνεύμα θα προσπαθήσετε να χειριστείτε επαγγελματικά ή προσωπικά σας θέματα και κυρίως χωρίς βιασύνη. Μέσα από μια συζήτηση με ένα γνωστό ή συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να βγάλετε λαβράκι ή να πάρετε μια χρήσιμη πληροφορία σχετική με μια υπόθεσή σας. 

 

 

Ενδεχομένως να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία να βελτιώσετε προσωρινά την οικονομική σας κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, όμως δεν είναι αρκετό, αφού το να έρχεστε «ίσα βάρκα, ίσα νερά» σας δημιουργεί ανασφάλεια, οπότε καλό θα ήταν να βρείτε τρόπους αύξησης των εσόδων σας. 

 

 

Η δημοτικότητά σας θα εκτοξευθεί, θα σας προσεγγίσουν αρκετά πρόσωπα είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ερωτικούς κι εσείς θα απολαύσετε το ενδιαφέρον που θα συγκεντρώσετε, εκτός αν κάποιο από αυτά γίνει πιεστικό, όπου εκεί θα αναγκαστείτε να βγάλετε τον αυστηρό εαυτό σας ..

 

 

Αρκετά θα είναι τα θέματα στη δουλειά σας που χρειάζεται να διευθετήσετε και δεν αναβάλλονται, οπότε δε θα σηκώσετε κεφάλι μέχρι να τα τελειώσετε.  Αν είστε μόνοι, θα σας ξεσηκώσει μια γνωριμία με πρόσωπο που, εκτός από εμφάνιση, έχει και μυαλό. 

 

 

Ενδεχομένως να νιώθετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις ή τις επιλογές σας που αφορούν είτε σε επαγγελματικά ανοίγματα είτε στα ερωτικά σας. Αν είστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας, ενώ θα απολαύσετε τη συντροφιά φίλων και άλλων αγαπημένων σας προσώπων. 

 

 

Θα είστε κάπως πιο αυστηροί ή ξεροκέφαλοι απέναντι σε κάποιες απαιτήσεις που θα προβάλλει πρόσωπο της οικογένειάς σας γιατί μόνο έτσι θα του βάλετε φρένο. Μπορεί να υπάρξει μια υποχώρηση από την πλευρά του, αλλά να ξέρετε ότι θα επανέλθει δριμύτερο κάποια άλλη στιγμή. 

 

 

Θα καταπιαστείτε με διάφορα γραφειοκρατικά ή θέματα της καθημερινότητάς σας που είχατε αφήσει εκκρεμή, ενδεχομένως και πριν τις διακοπές σας, ίσως επειδή σας πιέζουν και δεν έχετε τα χρονικά περιθώρια να τα αναβάλλετε. Τουλάχιστον όμως θα ξενοιάσετε και θα ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, πιο ευχάριστα. 

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Αύγουστος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('2020710201281');