1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-paraskeyh-kai-sabbatokyriako-28-septembrioy');
28Σεπ 2018
Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 28 Σεπτεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ae+%ce%ba%ce%b1%ce%b9+%ce%a3%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf+28+%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

 

Η Παρασκευή ξεκινάει χαλαρά, σε αργούς ρυθμούς και δεν έχουμε τη διάθεση να τους αλλάξουμε κιόλας, αφού είμαστε προ των πυλών του σαββατοκύριακου και στο τελευταίο του μήνα. Μέχρι και το απόγευμα θα θέλουμε την ησυχία μας και όλα να κυλήσουν νορμάλ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα αποπροσανατολιστούμε από τους στόχους  μας...

Όλο το Σάββατο θα είμαστε στο πόδι είτε για να κάνουμε δουλειές και ψώνια είτε για να κανονίσουμε να συναντήσουμε διάφορα πρόσωπα του συγγενικού ή του κοινωνικού μας περιβάλλοντος. Ερωτικά, ζητάμε κάτι φρέσκο, δροσερό και αναζωογονητικό που θα μας εξάψει την περιέργεια, αλλά θα υπάρχει κι ένας κοινός κώδικας μεταξύ μας. 

Στο ίδιο μήκος κύματος με το Σάββατο θα είναι κι η Κυριακή που μας θέλει σε κίνηση. Μετακινήσεις και επαφές θα έχουμε πολλές, θα επισκεφτούμε και θα μας επισκεφτούν και γενικά η τελευταία μέρα του μήνα αναμένεται γεμάτη από δραστηριότητες. Ερωτικά φλερτάρουμε με άνεση δε στεκόμαστε όμως για πολύ αν κάτι δεν εξάπτει την περιέργειά μας. 

 

 

 

 

Την Παρασκευή ενδεχομένως να βρείτε κάποιον τρόπο για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σας κάνουν μια πρόταση που θα αφήσει αρκετά ικανοποιημένους. Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο από μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές...

 

 

Την Παρασκευή θα νιώθετε πιο δυνατοί και σίγουροι και οτιδήποτε θέλετε και θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε, αρκεί να το βάλετε στόχο.  Το σαββατοκύριακο θα καταπιαστείτε κυρίως οικονομικά θέματα όπου θα χρειαστεί να βρείτε γρήγορες και εύκολες λύσεις..

 

 

Την Παρασκευή θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι ή και μπουχτισμένοι από τις διάφορες εργασιακές υποχρεώσεις που χρειάζεται να διευθετήσετε. Το σαββατοκύριακο θα έχετε πάντως τα κέφια σας. Θα είστε εξωστρεφείς, κοινωνικότατοι, λαλίστατοι και με γρήγορα αντανακλαστικά...

 
 

Η Παρασκευή θα κυλήσει χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις και τρεξίματα, οπότε κι εσείς θα αισθάνεστε ότι είναι το ιδανικό κλείσιμο μιας κατά τα άλλα έντονης εργασιακής βδομάδας. Το σαββατοκύριακο ωστόσο, θα προτιμήσετε να  κάνετε αυτά που κρίνετε απαραίτητα και να ξεκουραστείτε. 

 

 

Την Παρασκευή τα επαγγελματικά θέματα που πρέπει να διευθετήσετε είναι αρκετά και θα σας κρατήσουν απασχολημένους σχεδόν το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας. Το σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι διασκεδαστικό και θα σας δώσει τη δυνατότητα κυρίως να ξεσκάσετε. 

 

 

Ενδεχομένως να πιέσετε για να πάρετε κάποιες απαντήσεις είτε από ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε είτε από κάποιο άλλο που υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Και στις δύο περιπτώσεις είναι απαραίτητο γιατί όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, τόσο πιο σύντομα θα πάρουν τον δρόμο τους. 

 

 

Ίσως εμφανιστεί μια ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Θα πρέπει όμως και εσείς να έχετε μια πιο προσεκτική διαχείριση για να αποκτήσετε μακροπρόθεσμα ένα απόθεμα. 

 

 

Η δημοφιλία σας θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό θα σας προσεγγίζουν αρκετοί άνθρωποι είτε για επαγγελματικούς λόγους, όπως μια συνεργασία είτε γιατί θέλουν να αποκτήσουν ένα σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Οι επιλογές σας έτσι κι αλλιώς είναι αρκετές..

 

 

Αρχικά δεν θα έχετε τα περιθώρια να χαλαρώσετε αφού αρκετά είναι τα θέματα στη δουλειά σας που πρέπει να διευθετήσετε και δεν αναβάλλονται. Το σαββατοκύριακο θα είστε στο πόδι εξ αιτίας προσωπικών σας ζητημάτων. 

 

 

Θα έχετε καλή διάθεση και μάλιστα, δε θα θέλετε να τη χαλάσετε με συνηθισμένα ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Ερωτικά, οι δισταγμοί και τα διλήμματά σας θα είναι πολλά κι εκεί που ήσασταν έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, θα φρενάρετε..

 

 

 Πιθανό είναι ένα ξεκαθάρισμα με την οικογένειά σας, αφού τα καπρίτσια συνεχώς αυξάνονται και δεν ξέρετε ποιανού το χατίρι να κάνετε. Θα έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας, αλλά και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες κι αντιλήψεις και αυτό σας ευχαριστεί πολύ. 

 

 

Θα ασχοληθείτε με αρκετές υποθέσεις σας, ίσως να προκύψουν και διάφορα γραφειοκρατικά θέματα, που όσο κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να καταπιαστείτε, χρειάζεται γιατί μόνο έτσι θα ξενοιάσετε και θα ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, πιο ευχάριστα. 

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Σεπτέμβριος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('2020672551357');