1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-paraskeyh-kai-sabbatokyriako-21-septembrioy');
21Σεπ 2018
Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 21 Σεπτεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ae+%ce%ba%ce%b1%ce%b9+%ce%a3%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf+21+%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

 

Η Παρασκευή έρχεται να μας ξεσηκώσει και να μας βάλει σε ψυχολογία Σαββατοκύριακου! Φίλοι, παρέες και ομάδες θα έχουν την τιμητική τους και η συνεύρεση μας είναι πλέον βέβαιη. Από την άλλη, μας προτρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον κι όχι στο παρόν ή το παρελθόν και ενισχύσει την τάση μας για ανεξαρτησία, για βελτίωση και εξέλιξη!

Το Σάββατο ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και μας κάνει αυτόματα κοινωνικούς, εξωστρεφείς, αυξάνοντας τη διάθεσή μας να γνωρίσουμε καινούργιο κόσμο. Η ευγένεια και το χαμόγελο θα μας χαρακτηρίζουν, όπως επίσης και ένα μετριοπαθές και συμβιβαστικό πνεύμα. Το φλερτ θα πάρει  μια μορφή επικοινωνίας που θα εξασκήσουμε..

Την Κυριακή έχουμε τη Φθινοπωρινή Ισημερία, αφού ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό όπου το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στις σχέσεις μας, με στόχο να τις βελτιώσουμε ή να δημιουργήσουμε καινούργιες. Ενδεχομένως να αρχίσουμε να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στην εξωτερική μας εμφάνιση ή το στιλ μας..

 

 

 

 

Αρχικά θα είστε αρκετά κεφάτοι και μάλιστα με την βοήθεια φίλων κι αγαπημένων προσώπων θα ξεχάσετε όλα όσα σας απασχόλησαν και θα φροντίσετε να διασκεδάσετε. Ενδεχομένως και μέσω του κοινωνικού σας κύκλου να γνωριστείτε με ένα πρόσωπο που ενθουσιαστείτε με τη στάση ζωής του.

 

 

Θα είστε κάπως πιο ανήσυχοι, ίσως εξ αιτίας διαφόρων επαγγελματικών θεμάτων, για τα οποία δεν έχετε σαφή εικόνα ή τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και δε σας επιτρέπουν να κάνετε ένα στοιχειώδες πλάνο. Πρέπει όμως κι εσείς να γίνετε πιο ευέλικτοι.

 

 

Θα αποκτήσετε και πάλι την ενεργητικότητά σας, ίσως μάλιστα μετά τη δουλειά σας να βγείτε βόλτα ή για ψώνια, να συναντήσετε γνωστούς και συγγενείς ή να φύγετε για το σαββατοκύριακο για κάποιο κοντινό προορισμό. Αν είστε σε σχέση ή έχετε παιδιά, αναμένονται όμορφες στιγμές μαζί τους.

 

 

Θα σας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σας, ενδεχομένως μάλιστα η έλλειψη σταθερότητας να σας δημιουργήσει και μια μικρή ανησυχία, αλλά όπως αλλάζουν τα πράγματα προς το αρνητικό, μπορεί να αλλάξουν και προς το θετικό. Ερωτικά, ένα απρόσμενο φλερτ θα σας αποσυντονίσει πλήρως. 

 

 

Θα διαπιστώσετε ότι οι καλές συνεργασίες σας είναι απαραίτητες γιατί εκτός του ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας, έχουν και μια διαφορετική αντίληψη που σας χρειάζεται. Αν είστε σε σχέση, θα υπάρξουν κάποιες αψιμαχίες με το ταίρι σας ενώ αν είστε μόνοι, μια γνωριμία θα ταρακουνήσει τον κόσμο σας...

 

 

Θα ασχοληθείτε αρκετά με τα της εργασίας σας και θα προσπαθήσετε να τελειώσετε αρκετές από τις δουλειές σας για να περάσετε ένα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένας συνάδελφός σας να σας βοηθήσει, αναλαμβάνοντας αυτός κάποιες. 

 

 

Την Παρασκευή, θα νιώθετε πολύ όμορφα, ίσως μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που έχετε αρκετά κοινά ή να σας πιάσει ξαφνικά δημιουργικός οίστρος και να θέλετε να κάνετε αρκετά πράγματα. Το σαββατοκύριακο θα πρωταγωνιστήσετε αφού τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος θα περάσουν στο ζώδιό σας!

 

 

Θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα σπιτιού κι ίσως δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές ή τεχνικές εργασίες που είχατε υπόψη σας. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε και απρόσμενες επισκέψεις που μπορεί μεν να αναστατώσουν το πρόγραμμά σας, τελικά όμως θα περάσετε όμορφα. 

 

 

Μέσα στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια θα είστε και παρά το ότι κάποιοι θα δυσαρεστηθούν ακούγοντας αλήθειες από το στόμα σας, κάποιοι άλλοι θα το εκτιμήσουν και ίσως έρθετε ακόμα πιο κοντά τους. Η επικοινωνία δε που θα έχετε με ένα άτομο θα σας ευχαριστήσει. 

 

 

Θα νιώσετε ότι είναι πολλές οι ανάγκες που πρέπει να καλύψετε και ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε και κάποιες αγορές, που όμως, αν δεν έχετε τον έλεγχο, μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Ερωτικά, ωστόσο, επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. 

 

 

Η Παρασκευή είναι η μέρα σας. Θα αναθαρρήσετε, θα αποκτήσετε και πάλι αυτοπεποίθηση και θα βγάλετε προς τα έξω τα ιδιαίτερα ταλέντα σας. Το Σάββατο, θα είστε αρκετά εξωστρεφείς και θα θέλετε να ανοίξετε τον κύκλο των επαφών σας, αφού έτσι και επαγγελματικά αλλά και ερωτικά θα αυξηθούν οι επιλογές σας. 

 

 

Πολλά μπορεί να μάθετε την Παρασκευή που αφορούν στη δουλειά σας ή τον ρόλο κάποιων συναδέλφων σας, όμως θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα φυλάτε από εδώ και πέρα τα νώτα σας. Το Σάββατο, θα είστε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι, ενώ δεν αποκλείεται ξαφνικά να σας γίνει και μια πρόταση που θα είναι επικερδής. 

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Σεπτέμβριος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('2020663630983');