1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-paraskeyh-kai-sabbatokyriako-16-noembrioy-01');
30Νοε 2018
Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ae+%ce%ba%ce%b1%ce%b9+%ce%a3%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf+30+%ce%9d%ce%bf%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να κρύβει πολλές εξαπατήσεις το πρωί και δυστυχώς καθυστερημένες απογοητεύσεις το βράδυ. "Δυστυχώς καθυστερημένες" με την έννοια ότι η ίδια η γοητεία είναι αυτή που μπορεί να μας κάνει να εμπιστευτούμε λάθος άτομα..

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το αστρολογικό γεγονός της μέρας είναι η αντίθεση της Αφροδίτης απ' το Ζυγό με τον Ουρανό απ' τον Κριό, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο, ή καλύτερα στο μάτι του κυκλώνα τις ερωτικές σχέσεις..

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η επιρροή της χθεσινής αντίθεσης Αφροδίτης-Ουρανού ούτως ή άλλως δε θα τελειώσει έτσι απλά. Μόνο που σήμερα στο κάδρο μπαίνει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που θα δημιουργήσει επιπλέον ψυχρότητα στα συναισθήματα μας και στον τρόπο που εκφραζόμαστε..

 

 

 

 

Την Παρασκευή η προσοχή σας θα πρέπει να είναι έντονη σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά όπου θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους συμφωνίες. Το Σάββατο και την Κυριακή είστε από τους πιο ευάλωτους στη μάχη Αφροδίτης-Ουρανού.

 

 

Διαψεύσεις σχεδίων και προσδοκιών που μπορεί να έχετε, φέρνουν ανατροπές στην πραγματικότητα σας, όπως αυτή είχε ως τώρα. Η απογοήτευσή σας σας αναγκάζει να κλείσετε κύκλους απρόσμενα. Καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι και για ερωτικές διαψεύσεις...

 

 

Για σας οι απογοητεύσεις έρχονται είτε από τους εργοδότες σας είτε από τους γονείς σας. Αν είστε σε κάποια σταθερή δουλειά μην παρασυρθείτε από νέες προτάσεις που μπορεί να σας υπόσχονται πολλά.

 

 

Εσείς θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί οι εξαπατήσεις της Παρασκευής θα μπορούσαν να σας φέρουν αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη..Το Σαββατοκύριακο κάποιοι γάμοι που τα θεμέλια τους τρίζουν από καιρό μπορεί να μην αντέξουν..

 

 

Αποφύγετε να υπογράψετε οποιοδήποτε διακανονισμό ή συμφωνία που περιλαμβάνει οικονομικά δεδομένα, γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξυπηρετεί το συμφέρον σας. Αν παρόλ' αυτά δεν μπορείτε να το αποφύγετε φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα.

 

 

Για εσάς οι προβλέψεις περί εξαπατήσεων την Παρασκευή και οι κλυδωνισμοί του Σαββατοκύριακου μπορεί να μην είναι και τόσο άσχετα μεταξύ τους. Ενδεχομένως λοιπόν να νιώσετε ότι η συναισθηματική σας ασφάλεια είναι στο έλεος... ενός σεισμού με ισχυρή ένταση.

 

 

Εσείς πιθανότατα την Παρασκευή να νιώσετε ότι η τρέλα δεν είναι παρά η άλλη πλευρά μιας πόρτας στην οποία ακουμπάτε και η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει και να βρεθείτε στην άλλη πλευρά. Ενδεχομένως για σας να τελειώνει μια σχέση εκμετάλλευσης και στο εξής να δείτε οφέλη στην τσέπη σας.

 

 

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η τάση σας να ξεφύγετε και να ρισκάρετε πολλά στον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Επίσης, οι έχοντες παιδιά μπορεί να αντιμετωπίσουν συμπεριφορές από αυτά που θα πρέπει να τους κινήσουν υποψίες για ένοχα μυστικά.

 

 

Άνθρωποι που μέχρι τώρα πιστεύατε ότι σας ακολουθούσαν και σας υποστήριζαν μπορεί να νιώσετε ότι έχουν λοξοδρομήσει, για να μην πω ότι έχουν αλλάξει στρατόπεδο. Ωστόσο όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε για να μειώσετε τις απώλειες..

 

 

Δυστυχώς η αντίληψη σας είναι το πρόβλημα, γιατί είναι θολωμένη. Προστατευθείτε από ανθρώπους που προσπαθούν να σας βάλουν λόγια. Η κρίση σας δεν λειτουργεί και ενδέχεται να πιστέψετε πληροφορίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

 

 

Η εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξετε στα λόγια συντρόφων ή συνεργατών είναι ικανή να στοιχίσει πολύ ακριβά. Δεν είναι ώρα για επενδύσεις, ούτε οικονομικές, ούτε συναισθηματικές, αφού μπορεί να βρεθείτε σε ρόλο αντικειμένου εκμετάλλευσης.

 

 

Mπορεί να πέσετε θύμα του αλτρουισμού σας και της ανάγκης σας να προσφέρετε στους άλλους. Δεν είναι ανάγκη να προσφέρετε σε όποιον βρεθεί μπροστά σας ή σας το ζητήσει. Διακρίνετε ποιος πραγματικά το χρειάζεται και ποιον μπορείτε να βοηθήσετε.

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Νοεμβριος

RELATED

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 Νοεμβρίου