1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-paraskeyh-kai-sabbatokyriako-12-ianoyrioy');
12Ιαν 2018
Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 12 Ιανουρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ae+%ce%ba%ce%b1%ce%b9+%ce%a3%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf+12+%ce%99%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

Η Παρασκευή έρχεται κεφάτη και ανάλαφρη να μας κάνει να διώξουμε αρνητικές σκέψεις και να μας γεμίσει θετική ενέργεια, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Ερωτικά ενθουσιαζόμαστε, τα βλέπουμε όλα όμορφα, σαν παιχνίδι, γι’ αυτό είμαστε καλοπροαίρετοι, αυθόρμητοι και ξέγνοιαστοι. Επαγγελματικά, αρκετές επαφές, προσεγγίσεις, ανταλλαγές απόψεων και φρέσκιες προτάσεις θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μας. 

Ανατρεπτικό, με αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα θα είναι το Σάββατο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθούμε καθόλου. Τα δεδομένα μας θα αλλάξουν κι ό,τι υπήρχε ή πιστεύαμε δε θα ισχύει πια, προς το καλό ή προς το κακό, είτε γιατί εμάς δε θα μας ικανοποιεί και θέλουμε να το ανατρέψουμε είτε εξ αιτίας γεγονότων. Ξαφνικοί χωρισμοί και κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανοί, όπως επίσης και οι επιλογές μας που θα είναι εκκεντρικές, ιδιαίτερες ή διαφορετικές. 

Στους έντονους ρυθμούς του Σαββάτου θα κινηθεί και η Κυριακή με εξελίξεις που θα μας ξαφνιάσουν και καταστάσεις που θα ανατρέψουν το υπάρχων καθεστώς. Τίποτα δεν είναι απίθανο ή αδύνατο και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη! Δεν αποκλείεται να κάνουμε μια ξαφνική στροφή στη ζωή μας, να μεταβάλουμε το κάθε τι, από την καθημερινότητα και τη δουλειά μέχρι την ερωτική μας κατάσταση, παίρνοντας σε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

 

 

 

 

Η Παρασκευή θα είναι μια αρκετά ευχάριστη μέρα, γεμάτη επαφές και συναντήσεις. Πιθανόν να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, ένα ταξίδι ή απλά να το ρίξετε στις βόλτες! Το Σαββατοκύριακο ωστόσο θα έρθει να σας αναστατώσει με διάφορα επαγγελματικά θέματα που θα ανακύψουν και θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας..

 

 

Η Παρασκευή θα ξυπνήσει το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Θα έχετε χιούμορ, αισιοδοξία και ανάλαφρη ερωτική διάθεση, ίσως μάλιστα, αν είστε μόνοι, να έχετε και τα τυχερά σας που θα σας αναζωογονήσουν. Το Σάββατο αλλά κι η Κυριακή θα είναι πιο ανήσυχες μέρες, με απρόσμενες ειδήσεις που δε θα σας είναι καθόλου ευχάριστες..

 

 

Η επιπολαιότητα ή η αδιαφορία που επιδεικνύει ο άνθρωπός σας ή ένας συνεργάτης σας θα σας εκνευρίσει αρκετά, αφού θα χρειαστεί να τρέξετε εσείς να καλύψετε τα λάθη ή τα κενά. Το Σάββατο όμως ενδεχομένως να ξεσπάσετε για όλα όσα έχουν γίνει με αφορμή ένα γεγονός που αφορά στα οικονομικά σας και να καταλήξετε σε μεγάλο καβγά.

 
 

Την Παρασκευή, θα νιώθετε αρκετά καταπονημένοι και θα καταβάλλετε προσπάθεια να παραμείνετε στις επάλξεις, μέχρι να τελειώσετε ό,τι έχετε αναλάβει για να μην έχετε το άγχος τους. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά ταραγμένο, ιδιαίτερα όσον αφορά στη σχέση σας, αφού ο εκνευρισμός του ανθρώπου σας θα είναι μεγάλος..

 

 

Την Παρασκευή θα σας δοθεί η δυνατότητα να ανοίξετε κι άλλο τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον ως προσωπικότητες! Το Σάββατο και η Κυριακή όμως θα σας ταλαιπωρήσουν είτε με μια ξαφνική αδιαθεσία  είτε με μια ακύρωση στο πρόγραμμά σας ..

 

 

Μια αναστάτωση στο σπίτι, την Παρασκευή, είναι πολύ πιθανή είτε από απρόσκλητους επισκέπτες είτε από ένα οικογενειακό θέμα που όμως δε θα είναι τόσο σοβαρό, όσο νομίζατε. Το Σαββατοκύριακο όμως σας επιφυλάσσει μια δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά στα ερωτικά σας, αφού είναι πιθανό ένας τσακωμός..

 

 

Την Παρασκευή θα συναντηθείτε με αρκετό κόσμο, θα επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και θα συζητήσετε πολλά θέματα! Το Σαββατοκύριακο σας υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δε διαρκεί για πάντα. Τόσο στα ερωτικά, όσο και στη σχέση ή στο σπίτι σας θα υπάρχει μια αναταραχή..

 

 

Την Παρασκευή η ανάγκη σας να ζήσετε καινούργιες ερωτικές συγκινήσεις θα είναι μεγάλη με την εύνοια όμως που έχετε αρκεί να το ζητήσετε και την επόμενη στιγμή θα σας δοθεί!. Το Σαββατοκύριακο θα μάθετε κάποια πράγματα που ενδέχεται να σας σοκάρουν ή να σας εκπλήξουν δυσάρεστα για ένα συγγενικό σας πρόσωπο..

 

 

Η Παρασκευή θα είναι η μέρα σας και θα φροντίσετε να τη χαρείτε δεόντως! Μια καινούργια γνωριμία είναι επίσης πιθανή, που θα σας γεμίσει προσδοκίες για το μέλλον. Το Σαββατοκύριακο όμως μπορεί όλα να... ξεφουσκώσουν και να διαπιστώσετε ότι βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο..

 

 

Θα έχετε θετική ψυχολογία την Παρασκευή και αυτό θα σας βοηθήσει και στη δουλειά σας, καθώς όποια ευτράπελα που θα συμβούν, μάλλον θα σας κάνουν να γελάσετε, παρά θα σας εκνευρίσουν. Το Σαββατοκύριακο σίγουρα δε θα είναι το ιδανικό, αφού όσο κι υπομονετικοί άνθρωποι να είστε, δε θα αντέξετε. 

 

 

Η Παρασκευή σας πάει κουτί, καθώς νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε, να επεκταθείτε, να γνωριστείτε αλλά και να διασκεδάσετε. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα μπορούσατε να το ονομάσετε και των «αποκαλύψεων» αφού θα μάθετε διάφορα που συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο..

 

 

Ακόμα και κάποια επαγγελματικά ζητήματα που θα ανακύψουν την Παρασκευή, δε θα τα αφήσετε να χαλάσουν την καλή σας διάθεση! Το Σαββατοκύριακο θα αποχαιρετήσετε όμως την ηρεμία σας, αφού θα έρθετε αντιμέτωποι με τον παραλογισμό είτε του αγαπημένου σας προσώπου είτε ενός φίλου ή μιας φίλης σας..

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Ιανουαρίου

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου