1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-paraskeyh-kai-sabbatokyriako-07-septembrioy');
07Σεπ 2018
Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 07 Σεπτεμβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ae+%ce%ba%ce%b1%ce%b9+%ce%a3%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf+07+%ce%a3%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις αλλά και τις απορίες σας

στη διεύθυνση zodia@rythmosfm.gr

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας Κατερίνα Γλύμπη

 

 

Η Παρασκευή μας θέτει σοβαρά ζητήματα και μας καλεί να είμαστε υπεύθυνοι και συνειδητοποιημένοι ενώ θα αποφασίσουμε ή θα κινηθούμε με γνώμονα το συμφέρον μας . Τόσο ο τρόπος σκέψης, όσο και της αντίληψής μας ή γενικότερα η συμπεριφορά μας θα χαρακτηρίζονται από αυτοσυγκράτηση και θα είναι εντός πλαισίων, τηρώντας το μέτρο και τους κανόνες. Από την άλλη, όμως υπάρχουν και αυτά που θα προκύψουν εκτός προγράμματος. ..

Το Σάββατο, όχι μόνο δε θα είναι χαλαρό, αλλά έρχεται να πυρπολήσει τη ζωή μας, καθώς το ερωτικό κλίμα είναι μάλλον εκρηκτικό. Η σεξουαλικότητα, η δύναμη, αλλά και οι διεκδικητικές τάσεις είναι έντονα, ενώ θα είναι μάλλον απίθανο να είμαστε ήρεμοι και εκλογικευμένοι. Παράφοροι ή κεραυνοβόλοι έρωτες από τη μια, ομηρικοί καβγάδες και χωρισμοί από την άλλη, ζήλεια και ανταγωνισμοί, μαζί με μια δόση επίμονου φλερτ και στενού μαρκαρίσματος έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. 

Την Κυριακή έχουμε τη Νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο η οποία αν μη τι άλλο θα προσπαθήσει να μας κάνει πιο συνειδητούς, πραγματιστές και να μας αναγκάσει να μετρήσουμε τα υπέρ και τα κατά της όποιας κατάστασης, ώστε είτε να την κρατήσουμε είτε να την πετάξουμε και να πάμε παρακάτω. Ψυχολογικά, όμως, πιθανόν να νιώσουμε ότι βιώνουμε ένα χάος, να γίνουμε περίεργοι, μυστικοπαθείς ή καχύποπτοι, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούμε εγκλωβισμένοι μεταξύ λογικής και συναισθήματος. 

 

 

 

 

Ενδεχομένως να προκύψουν ξαφνικά δουλειές, τεχνικές εργασίες ή ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα σας εκνευρίσει κι εκτός από την ηρεμία σας δεν αποκλείεται να σας στοιχίσουν και οικονομικά. Το σίγουρο είναι ότι κάθε υπόθεσή σας θα πρέπει να χειριστείτε ψύχραιμα και κοιτάζοντας το συμφέρον σας.

 

 

Η μόνη περίπτωση να βελτιώσετε την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή είναι να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα αλλά και τις κατάλληλες επαφές και διασυνδέσεις. Θα υπάρξει μια αναστάτωση όμως εξ αιτίας είτε κάποιων ξαφνικών εργασιών  είτε της έντονης λογομαχίας σας με ένα πρόσωπο..

 

 

Δεν αποκλείεται  ένα τεχνικής φύσης πρόβλημα στο χώρο σας που θα σας αναγκάσει να τρέχετε να το επιδιορθώσετε. Η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σας επαναφέρει θέματα σχετικά με το οικείο περιβάλλον σας και τα πολύ δικά σας πρόσωπα που μονίμως αναβάλλετε, τώρα όμως δεν έχετε τα χρονικά περιθώρια και θα πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια άμεσα.

 
 

Η Παρασκευή δε θα είναι η πιο ευχάριστη μέρα για σας, αφού ούτε να συνεννοηθείτε θα μπορείτε με το ταίρι σας ή θα νιώθετε ότι δε σας καταλαβαίνει. Το κλίμα θα είναι τεταμένο και το Σάββατο, όπου μπορεί να μπουν σφήνα και επαγγελματικά και το χρόνο που σπαταλά ο άνθρωπός σας στη δουλειά του..

 

 

Θα αντιληφθείτε ότι εκτός από σιγουριά και αυτοπεποίθηση, στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να ανέλθετε ιεραρχικά και να κερδίσετε τον σεβασμό θα χρειαστεί να παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο και να το τηρήσετε μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σας οίκο στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα...

 

 

Την Παρασκευή όλα φαίνονται να βγαίνουν έτσι όπως τα είχατε σχεδιάσει, κάτι που σας διώχνει το άγχος και σας στέλνει να περάσετε ένα ξένοιαστο σαββατοκύριακο. Επιπλέον, οφείλετε να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι και να μην αρνείστε να εξετάσετε νέες προοπτικές, ακόμα και διευρύνοντας τους ορίζοντές σας...

 

 

Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με τα του σπιτιού σας, ενώ είναι πιθανή μια ζημιά του εξοπλισμού σας ή τεχνικής φύσης και θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για να την αποκαταστήσετε. Η Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σας πάντως θα σας βοηθήσει να βάλετε συναισθήματα και σκέψεις σε μια σειρά...

 

 

Θα χρειαστεί να παραμείνετε ψύχραιμοι από τις παρεμβολές οικείων προσώπων ή συνεργατών σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπροσανατολιστείτε πλήρως επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα που όμως δεν είναι αναγκαίο να λυθούν τώρα. Επιπλέον ίσως υπάρξουν εμπλοκές και καθυστερήσεις σε μια υπόθεσή σας. 

 

 

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας δε θα είναι οι αναμενόμενες ενώ μια αλλαγή ίσως δεν είναι προς το συμφέρον σας, κάτι που θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε σοβαρά τις επόμενες κινήσεις σας. Ίσως όμως αποτελέσουν ένα κίνητρο για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε κι όχι αυτό που πρέπει..

 

 

Κινείστε σε γνωστά εδάφη, γι’ αυτό και νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση τόσο για τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Εφ’ όσον από τη φύση σας είστε λογικοί, πρακτικοί, σοβαροί και προσγειωμένοι το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ώθηση για να πάρετε μπροστά και ενδεχομένως να επεκταθείτε..

 

 

Η τάση σας για οικονομική ανεξαρτησία αλλά και την αποδέσμευσή σας από διάφορες συμφωνίες, συνεργασίες ή οικογενειακά βάρη θα είναι έντονη, ωστόσο, αν δεν έχετε οργανωθεί και δεν έχετε προετοιμάσει το έδαφος για τη μετάβασή σας από μια κατάσταση σε μια άλλη, η προσπάθειά σας θα αποτύχει. 

 

 

Ενδεχομένως να αναγκαστείτε να αλλάξετε άρδην τα πλάνα σας και να προσαρμοστείτε σε μια άλλη κατάσταση που μπορεί να μη σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αλλά επιβάλλεται. Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σας, η σχέση και οι συνεργασίες σας θα μπουν σε πρώτο πλάνο. Θα προσπαθήσετε να να γίνετε πιο ρεαλιστές και λιγότερο ευαίσθητοι..

 

 

Για αναλυτικές προβλέψεις  από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: ζώδια, κατερίνα Γλύμπη, Σεπτέμβριος

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('20207104914706');