1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-ebdomadiaies-problepseis');
14Οκτ 2013
Ζώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+-+%ce%95%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82+%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας διάθεση πέφτει αυτή την εβδομάδα, γιατί βλέπετε ότι η καθημερινότητά σας είναι πιο απαιτητική και δεν έχετε όρεξη για έρωτες... Να σας πω επίσης, ότι οι σχέσεις σας θα σας φανερώσουν εκπλήξεις... Και να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και αυτοί οι συνεργάτες που σας σκάβουν το λάκο τι θα καταλάβουν στο τέλος? Κοιτάξτε δεξιά και αριστερά και κοιτάξτε τι σας έχουν δημιουργήσει και προσπαθείστε να το μαζέψετε, γιατί δε σας βλέπω καλά! Χρειάζεται δική σας παρέμβαση και μάλιστα άμεση!

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Από τα μέσα της εβδομάδας σκέφτεστε να ασχοληθείτε πολύ με τα ζητήματα καρδιάς και να διαλύσετε όλες τις δυφορούμενες καταστάσεις... Εκεί ανακαλύπτετε ότι έχετε δώσει το δικαίωμα στο σύντροφο να αλλωνίζει και πρέπει να σφίξετε τα λουριά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η δουλειά σας δείχνει ότι τα δεδομένα αλλάζουν... Θα πρέπει να προσαρμοστείτε, το καλό που σας θέλω! Αφήστε παλιές μεθόδους που δεν αποδίδουν... Αφήστε τις πίσω και μην τις ξανακοιτάτε!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Είστε από τους τυχερούς γιατί έχετε κάνει καλές διαπραγματεύσεις με το φεγγάρι και δε θα σας επηρρεάσει ιδιαίτερα! Χαίρομαι για εσάς και κοιτάξτε σε κάτι φλερτ που δεν προχωράνε έτσι όπως θέλετε να τα τελειώσετε... Ο επόμενος παρακαλώ, και ποιος είναι ο πιο γρήγορος? Αυτός κερδίζει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στη δουλειά σας περνάτε πιο ευχάριστα και αυτό δείχνει να σας ανανεώνει... Αλλά να ξέρετε ότι πρέπει να είστε επιφυλακτικοί... Μην αφήνεστε και μην χαλαρώνετε και τόσο... Έχετε και το νου σας να μην παραμελείτε τις αρμοδιότητές σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Κάθε Πανσέληνος σας επηρεάζει και αυτή εδώ φυσικά δε σας αφήνει με το παράπονο... Έρχεται να σας δείξει ότι οι δικοί σας άνθρωποι σας βάζουν δύσκολα και έχουν παράλογες απαιτήσεις... Για κοιτάξτε να τους μαζέψετε και να τους βάλετε φρένο μία και καλή!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η καριέρα σας και η φήμη σας δέχονται επιθέσεις... Γίνεται ένας σεισμός και εσείς μην πανικοβάλεστε! Θα έχει και μετασεισμικές δονήσεις αλλά τώρα τουλάχιστον είστε προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσετε!

 

ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο Άρης εγκατελείπει το ζώδιό σας και μην στεναχωριέστε γιατί θα δείτε ότι μπορείτε τώρα να ζείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς! Η Πανσέληνος του μήνα σας αφήνει περιθώρια για να κυνηγήσετε τους στόχους σας με μεθοδικότητα και με την γνωστή σας κομψότητα... Ο έρωτας σας χαλαρώνει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα δείτε ότι στα οικονομικά σας πρέπει τώρα να βγείτε έξω και να τα ψάξετε εσείς αυτοπροσώπως! Δεν υπάρχει περίπτωση να σας έρθει το τσουβάλι στο σπίτι με ταχυδρόμο! Χρειάζεται να δείξετε την αξία σας και να την αποτιμήσετε σε χρήμα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Παίρνετε μία ώθηση από τον Άρη που μπαίνει στο ζώδιό σας, και τουλάχιστον έχετε περισσότερο αυτοπεποίθηση... Αν κάποιοι προσπαθούν να σας ρίξουν ψυχολογικά και να σας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια, εσείς απλώς να είστε ψύχραιμοι! Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας έχουν δυσκολίες αυτή την εβδομάδα... Μπορεί να έχετε απώλειες οικονομικές αλλά, αυτό σας δίνει δύναμη για να κοιτάξετε περισσότερο τις εναλλακτικές σας! Μη μένετε άπραγοι!

 

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτός ο εγωισμός θα σας φάει αυτή την εβδομάδα και εκεί που νομίζετε ότι ελέγχετε τις καταστάσεις με την άκαμπτη στάση σας, εκεί βλέπετε ότι υπάρχουν αντιδράσεις και μάλιστα απρόβλεπτες! Για να σας δω τώρα, θα το μαζέψετε ή θα το απλώσετε το τσαντίρι σας?

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι αναμετρήσεις δίνουν και παίρνουν αυτή την εβδομάδα και να είστε σε εγρήγορση! Δέχεστε στοχευμένες επιθέσεις στην εργασία σας, αλλά είναι αφηρημένου περιεχομένου! Εκεί μπορείτε να πατήσετε για να κερδίσετε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Για ελάτε εσείς εδώ καλά μου παιδιά... Θέλετε να κουτσομπολεύσουμε? Δε θέλετε? Καλά να πάθετε... Θα πάω και εγώ με τους άλλους που σας έχουν βάλει στο μάτι να τους πω και εγώ τα δικά μου... Έχετε έναν ακόμα ανάμεσα στους τόσους που μιλάνε πίσω από την πλάτη σας! Σας εκδικήθηκα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η εβδομάδα επαγγελματικά ξεκινάει καλά αλλά δεν καταλήγει και τόσο ήρεμα... Έχει φουρτούνες οι εβδομάδα και εσείς μοιράστε σωσίβια για να είστε έτοιμοι για το ναυάγιο! Έτσι θα σωθείτε! Και θα συνεχίσετε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Πάλι την γλιτώσατε με την Πανσέληνο και Έκλειψη... Το σύμπαν σας δίνει όλα τα εφόδια και σας βάζει και κάτι σύννεφα για να σας μπερδέψει... Είστε από τους ευνοημένους της εβδομάδας και πάρτε και καλαμάκι να αρχίστε να φυσάτε, να διαλύσετε την ομίχλη... Ο σύντροφος σας αμφισβητεί!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κινείτε τα νήματα στην εργασία σας και βλέπετε ότι και σας βοηθάνε και σας στηρίζουν... Όμως, έχουν κάποιο όφελος γι’ αυτό? Κάτι υπάρχει πίσω από όλο αυτό το μεγαλιώδες σκηνικό! Το είδατε? Όχι, ακόμα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Και αυτή η εβδομάδα έχει δυσκολίες στις σχέσεις σας… Έρχονται τα πάνω-κάτω και είτε τελειώνετε και λύνετε θέματα μία και καλή, οπότε ησυχάζετε! Είτε τελειώνετε οριστικά κάποιες σχέσεις... Σας το είπα γλυκά να το καταλάβετε! Είναι αναγκαστικές οι αλλαγές, οπότε προσαρμοστείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα πάνω-κάτω και πλαγίως σε οικονομικό επίπεδο έχουν την τιμητική τους. Δηλαδή, έχετε σκαμπανεβάσματα, αλλά έχετε και τον τρόπο σας! Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, να είστε έτοιμοι για αλλαγές … Υπάρχουν ζητήματα αναδιοργάνωσης!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Εσείς έχετε μία μόνιμη πίεση από τον Κρόνο αλλά αυτή την εβδομάδα έχει ρεπό… Κάνει καλές όψεις οπότε, σας αφήνει ήσυχους! Ερωτικά, εκδηλώνεστε και σας εκδηλώνονται! Μια χαρά είναι τα πράγματα! Και αυτή η ασυνεννοησία φεύγει… Πάει ταξίδι… Αναψυχής!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν πάρετε σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας θα πρέπει να τις μελετήσετε διεξοδικά! Μην περιμένετε να σας τα δώσουν όλα μασημένη τροφή και εσείς απλώς να τους εμπιστευτείτε! Θα πρέπει να διασφαλίσετε το δικό σας συμφέρον!

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέχεστε επισκέψεις, προτάσεις από κάτι ξεχασμένους έρωτες ή κάτι έρωτες που δεν εκδηλώθηκαν ποτέ… Και τώρα θα εκδηλωθούν? Δεν έχουν καμία τύχη… Και να ξεκινήσουν δηλαδή στην πορεία παίρνουν γραμμή προσγείωσης, από χαμηλή πτήση… Ζώνη φορέστε και πατήστε στη γη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κάνετε κάποιες συνεργασίες πιο συγκεκριμένες, με την έννοια ότι παίρνουν μία πιο συγκεκριμένη μορφή και επικυρώνονται με έγγραφα! Έχετε την ασφάλεια μεν, και την ανασφάλεια όμως, αν θα τηρηθούν τα συμφωνημένα!

 

 

 

 

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: rythmorning, ζώδια, astrology, Kατερίνα Γλύμπη

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('20202241144570');