1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-01');
17Οκτ 2013
Ζώδια
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1+%ce%a0%ce%ad%ce%bc%cf%80%cf%84%ce%b7+17+%ce%9f%ce%ba%cf%84%cf%89%ce%b2%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

Τέλεια μέρα η σημερινή και το φεγγάρι αρχίζει  καινούργιο κύκλο να περάσει από όλα τα ζώδια! Και ποιο είναι πρώτο? Ο Κριός, μάλιστα, το βρήκατε! Και κάνει και ωραίες όψεις τόσες που ζήλεψε και η Αφροδίτη και τα βρίσκει με τον Ουρανό και μας εκπλήσσουν ευχάριστα!

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί σήμερα και έχετε και έμπνευση να τα πείτε και ωραία… Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μπορείτε με μεγάλη μαεστρία να επαναφέρετε θέματα και να τα χειριστείτε εκ νέου με μεγάλη επιτυχία!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Βγαίνετε μπροστά, αποκαλύπτεστε και δείχνετε ότι είστε εδώ και μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε ό,τι θέμα και να προκύψει… Είστε οι αρχηγοί της ημέρας! Εκμεταλλευτείτε το!

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Σύσκεψη κάνετε σήμερα με τον εαυτό σας, και αποφασίζετε ότι πρέπει να ανανεωθείτε και να βρείτε το κουράγιο να το διεκδικήσετε το ερωτικό σας θήραμα… Ή αυτόν τον καινούργιο που σας χαμογελά με νόημα? Έναν να επιλέξετε, μην μπερδευτείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Νάτη και η ωραία πρόταση στα επαγγελματικά που σας είχαν υποσχεθεί και τώρα σας τη λένε και επίσημα… Σας αλλάζει λίγο τα σχέδια, αλλά πρέπει να την αποδεχτείτε!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Το κοινωνικό σας περιβάλλον έχει να σας δώσει ειδήσεις σε ερωτικό επίπεδο… Λοιπόν, φορέστε την καλύτερή σας διάθεση και κοιτάξτε να φαίνεστε! Να καθίσετε σε θέση περιωπής και να μιλάτε! Έτσι θα σας προσέξουν και θα γίνει το νταβαντούρι! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν δε βάλετε το χεράκι σας σε επίπεδο εργασίας, δεν πρόκειται να λυθεί τίποτα… Βάλτε τα δυνατά σας όσο πιο άμεσα μπορείτε!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Σας τσάκωσα και σήμερα είστε ανεβασμένοι και έχετε και συναντήσεις και έχετε και προσκλήσεις και είστε και όσο παρορμητικοί όσο πρέπει… Δηλαδή, στοχεύετε σωστά και άμεσα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ανακτάτε το χαμένο έδαφος στα επαγγελματικά σας γιατί σας είχε πάρει από κάτω… Θέλω να είστε αεικίνητοι και γρήγοροι σήμερα! Δεν χρειάζονται αναβολές!

 

ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

«Πες το και θα γίνει» παίζετε σήμερα στα ερωτικά σας! Αρκεί να το σκεφτείτε! Στέλνετε μηνύματα με την σκέψη σας και μόνο… Έχετε εύνοια, πώς να το κάνουμε! Σας ζηλεύουν? Δεν πειράζει! Καλύτερα! Να έχει και σασπένς η ιστορία!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είστε δημιουργικοί σήμερα και κατορθώνετε να το αποτυπώσετε και σε αποτελέσματα αυτό! Η καλή ψυχολογία, βλέπετε, επιδρά παντού! Φτου μη σας ματιάσω!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Δε θα ήθελα να ήμουνα στη θέση σας, σήμερα! Και να γιατί φέρνετε δυσκολίες από εκεί που δεν υπάρχουν… Τα βλέπετε όλα μάταια… Και δε σας φταίνε οι άλλοι… Όχι, εσείς! Και ο δόλιος ο σύντροφος… Τι να κάνει? Έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και όμως η εργασία σας και σήμερα έχει γενναιόδωρα στοιχεία… Μην φανταστείτε ότι θα έρθει ο Άγιος Βασίλης… Μπα, που τέτοια τύχη, αλλά κάτι θα πάρετε σε επίπεδο επιβράβευσης!

 

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Η διάθεσή σας είναι κατευθυνόμενη από τους άλλους σήμερα! Δεν έχετε το πάνω χέρι αλλά, μην κλαίτε! Έχουν να σας πουν ωραία πράγματα και να σας ανεβάσουν… Στα ουράνια!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τρέχουμε σήμερα! Και όγκος υπάρχει και θέματα προς διαχείριση! Είστε προπονημένοι και είστε και σε εγρήγορση! Τι άλλο θέλετε? Α, τα χρωστούμενα… Για περιμένετε λίγο ακόμα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αρχίζετε και αλλάζετε ρυθμούς καθημερινότητας και αποφορτίζεστε! Δεν είναι άδειες οι μπαταρίες, αμέσως να μου την πείτε! Έχετε ενέργεια αλλά την ξοδεύετε κατά περίπτωση… Όπου εσείς θέλετε! Και ο σύντροφος θα πάρει ό,τι του αναλογεί… Τίποτα περισσότερο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δουλειά, προβλήματα, άγχος… Έτσι πάει η αλυσίδα! Λοιπόν τανάλια έχετε? Μάλιστα, για σπάστε την αλυσίδα και ασχοληθείτε μόνο με το πρώτο! Συγκεντρωθείτε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Το μήλο της έριδος έχετε καταντήσει και σήμερα πολύ περισσότερο… Τι να σας κάνω εγώ που αφήνετε παντού το στίγμα σας ανεξίτηλο? Όσοι σας επιλέγουν καλά να πάθουν, ας πρόσεχαν! Δεν είστε της αποκλειστικότητας εσείς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν σας φτάνει το 24ωρο για να κάνετε όλες τις δουλειές σας, εγώ αμφιβάλλω πολύ… Καλέ πότε κοιμάστε? Ααα, παίρνετε έναν υπνάκο όρθιοι! Κατάλαβα! Έτσι όμως δεν ξεκουράζεστε και πρέπει να το προσέξετε αυτό!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, ούτε και πότε θα χτυπήσει την πόρτα… Και να σας πω και το χειρότερο… Ούτε και αν είστε δεσμευμένοι! Αδιαφορεί παντελώς! Συναντηθήκαμε και μου είπε ότι είστε σε δύσκολη θέση… Αλλά, όπως μπήκατε σ’ αυτή μπορείτε ανετότατα να βγείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πάτε καλά στη δουλειά σας και μ’ αρέσει ο τρόπος που χειρίζεστε τα πράγματα! Και όχι μόνο σ’ εμένα! Και σε άτομα εξουσίας! Πάρτε ένα μεγάλο μπράβο και συνεχίστε…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Με το ζόρι δε γίνεται παντρειά… Τι καμώματα είναι τούτα? Δεν υποκύπτετε εσείς με τίποτα! Ερωτεύεστε, ζείτε την στιγμή και σήμερα πολύ έντονα, θα έλεγα! Αλλά, ως εκεί! Δε δεσμεύεστε! Δεν κάνετε εσείς τέτοια πράγματα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πρέπει να αλλάξετε τακτική στην εργασία σας! Πρέπει να κάνετε κινήσεις διαφορετικές! Με τις ίδιες μεθόδους θα δείτε ότι δεν προχωράει τίποτα… Ανανεώστε τρόπους, ιδέες και μεθόδους!

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Νοιώθετε ασφάλεια σήμερα στα συναισθηματικά σας και παίρνετε επιβεβαίωση! Και μάλιστα, δεν το περιμένατε κιόλας… Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σας και να τους μπερδεύετε εσείς! Έτσι για να τους ταλαιπωρήσετε λίγο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το τοπίο παραμένει ομιχλώδες… Δεν ξέρω τι είπε ο Καλοκακοκαιράκης, αλλά εμένα ποσώς με απασχολεί… Εγώ βλέπω την εργασία σας αμφίβολη και τις συνεργασίες φουρτουνιασμένες!

 

 

 

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: rythmorning show, κατερίνα Γλύμπη, Katerina Glibi

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('2020330010143');