1


SearchGeneral();
Chat
Για να συμμετέχεις στο Chat κάνε Login
Facebook
Tweets
Loading the player...

LIVE

NowOnAir

NowOnAir();
 

Νέα

LoadTweets();FB.XFBML.parse();facebookCount('https://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia');
16Οκτ 2013
Ζώδια
%ce%96%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1

Ανάπαυλα προσφέρει η σημερινή μέρα και είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία και να συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα… Και ξέρετε και κάτι? Μπορούμε να βάλουμε υψηλούς στόχους και να τους πετύχουμε… Ξεκινάμε?

 

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Μην τα βάφετε μαύρα που κουράζεστε και δεν έχετε χρόνο για ερωτικές περιπτύξεις… Είναι απαιτητική εβδομάδα και είμαστε ακόμα στο μέσον της! Κάντε την καθημερινότητά σας, όσο πιο ευχάριστη μπορείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είναι μία μέρα που έχει έντονες μυστικές συζητήσεις και εσείς είτε εμπεριέχεστε σ’ αυτές, είτε εσείς τις διοργανώνετε…  Δώστε ένα τέλος να αρμόζει στα μυστικά και προχωρήστε με ρεαλιστικά δεδομένα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμ, τι να σας κάνω εγώ που σήμερα έχετε στενές επαφές κοινωνικές? Και πόσο πολύ μιλάτε και ανοίγεστε και αν ερωτευτείτε, δε θα μου κάνει εντύπωση… Από μία κουβέντα ξεκινάνε όλα, το ξέρετε? Α, και από μια ματιά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα πάτε καλά σήμερα, αν δεν είστε όμως πάλι βλέπετε ότι έχετε μία γενικότερη καλύτερη αποδοχή στην εργασία σας…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Μόνο τον εαυτό σας πρέπει να φοβάστε σήμερα και κανέναν άλλο… Εσείς είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας ή έχετε υπερβολικές απαιτήσεις… Απλά, δεν το επικοινωνείτε κιόλας, πείτε το στους εμπλεκόμενους… να το ξέρουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η καλή σας φήμη σήμερα είναι διάχυτη και σας δείχνει τον τρόπο να λύνετε θέματα… Προσέξτε μόνο τα μεγαλεπήβολα σχέδια… Να είστε ρεαλιστές!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Επικοινωνίες στο φόρτε τους και σήμερα και μάλιστα επιτυχημένες… Αν έχετε πάρει το τηλέφωνο κάποιου καινούργιου φλερτ, χρησιμοποιήστε το, αμέσως… Θα ανταποκριθεί μετά χαράς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αξιοποιείστε την ημέρα στο έπακρο και φροντίστε να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε, με την έννοια της επικοινωνίας… Θα δείτε ότι νέες συνεργασίες προωθούνται και σας εκπλήσσουν ευχάριστα!

 

ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αν έχετε παράπονο και εσείς για τα ερωτικά σας, τότε θα πέσει φωτιά και θα σας κάψει… Αλλά εσείς είστε ζώδιο της φωτιάς, οπότε φωτιά με φωτιά τι φέρνει? … Πυρκαγιά! Και αυτή τη φορά ερωτική!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η αναζήτηση χρήματος μοιάζει χαώδης διαδικασία σήμερα… Δε φαίνεται να έχετε εναλλακτικές λύσεις και οδηγείστε σε αδιέξοδο…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αφήστε τους άλλους να σας διεκδικήσουν σήμερα… Δώστε τους χώρο και χρόνο… Εσείς απλώς περιμένετε… Και για να δούμε τι ψάρια θα πιάσετε? Τσιπούρες ή μαρίδες?

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν δείξετε επαγγελματισμό όπως η Νίτσα Λεχούρη, τότε το σίγουρο είναι ότι θα σας αμφισβητήσουν και θα σας θέσουν εκτός… Εκτός αν είναι ανεκτικοί και περιμένουν να βρουν αντικαταστάτη για να σας αντικαταστήσουν!

 

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό σας θέλουν να σας δείξουν την αγάπη τους και τα συναισθήματά τους, και μάλιστα προσπαθούν να σας το δείξουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας… Απαντήστε στα μηνύματα και αφήστε τις αναβολές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σήμερα είναι μία μέρα με έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας! Πώς να σας το πω αλλιώς… Γεμάτη μέρα με αρκετά θέματα! Σας αρέσει αυτό γιατί αισθάνεστε χρήσιμοι!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Είστε πολύ ερωτικοί σήμερα… Τόσο ώστε κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί… Κανένα δεν αφήνει η γοητεία σας ανεπηρέαστο… Μην σκεφτείτε τίποτα σήμερα…  Αφήστε τις αισθήσεις να μιλήσουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έρχεστε όλο και πιο κοντά σε αύξηση εισοδήματος και ανοίγετε τον δρόμο… Μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε… Συνεχίστε στην ίδια κατεύθυνση!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Ό,τι αγαπάτε εσείς δεν πεθαίνει, απλώς αναγεννιέται … Αλλάζει μορφή και προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στις δικές σας επιθυμίες… Θέλει να αγγίξει το πρότυπό σας και να μείνει για πάντα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Λύνετε εκκρεμότητες με τον καλύτερο τρόπο, ή βάζετε στη θέση τους κάτι αντίζηλους σε επαγγελματικό επίπεδο! Ό,τι και από τα δύο κάνετε καλό είναι, αρκεί να συνειδητοποιήσετε το λόγο που το κάνετε!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Θέλω να σας γράψω κάτι για κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά φοβάμαι… Φοβάμαι γιατί εσείς θέλετε να τους κρατήσετε μυστικούς! Εγώ δε θα το πω σε κανέναν, να είστε σίγουροι! Αλλά, μην το παρακάνετε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Επιχειρηματικές συμφωνίες λέγονται αυτές που κάνετε και μάλιστα προς όφελός σας! Δίνετε τα χέρια και προχωράτε.. Ουφ, πάει και αυτό τέλειωσε! Τα αποτελέσματα έρχονται οσονούπω…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Επιτέλους και κάποιος που σας αρέσει πολύ σήμερα και εσείς νοιώθετε ότι πρέπει να δείξετε το ενδιαφέρον σας… Καλός είναι δε λέω, αλλά δεν τον ξέρετε και καλά… Έχει και αυτός τα ελλατωματάκια του!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σας κάνει το χατίρι το σύμπαν και σε εργασιακό επίπεδο σήμερα δεν έχετε καθόλου απρόοπτα… Νοιώθετε μία ασφάλεια και αυτό σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς!

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Είστε εγωιστές σήμερα, όχι τόσο ότι το δείχνετε, όσο ότι το νοιώθετε! Θέλετε τα πράγματα να κυλούν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες… Η γη δεν περιστρέφεται γύρω από εσάς… Με σιγουριά σας λέω ότι έχει και άλλους 11 εκπροσώπους του ζωδιακού!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θέλετε να πιέσετε τις καταστάσεις ώστε να πάρετε απαντήσεις για συνεργασίες που είναι αμφίβολες αν θα πραγματοποιηθούν… Βιάζεστε αρκετά, όμως! Δεν υπάρχουν απαντήσεις… Ακόμα, τουλάχιστον!

 

 

 

 

 

Πηγή: Κατερίνα Γλύμπη

Tags: rythmorning show, ζώδια, κατερίνα Γλύμπη

RELATED

Ζώδια - Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Νοεμβρίου

Ζώδια - Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

 
 
allinone_contentSlider_surprise_small('20203303218156');