Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

DEMON’S SOULS by NAMCO BANDAI

demonsΤο DEMON’S SOULS από την αγαπημένη NAMCO BANDAI έρχεται  με φόρα να δώσει ενδιαφέρον στη μονοτονία σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Πολεμήστε και ζήστε μια από τις πλέον σκληρές εμπειρίες RPG στο PlayStation 3 καθώς προσαρμόζετε τον χαρακτήρα σας και το παιχνίδι σας για να κατατροπώσετε πανίσχυρους αρχηγούς και ένα πλήθος ανελέητων εχθρών.

Ζήστε το επαναστατικό διαδικτυακό παιχνίδι αφήνοντας μηνύματα για τους άλλους παίκτες με συμβουλές για το πώς να αποφύγουν ή να νικήσουν τους εχθρούς που θα βρουν μπροστά τους.  Συνεργαστείτε με πνεύματα για να κατατροπώσετε τους αρχηγούς ή εισβάλλετε στον κόσμο ενός άλλου παίκτη μέσω του PlayStation Network ως Black Phantom. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε στο φτωχικό σας. Για τα υπόλοιπα φρόντισαν οι σχεδιαστές αυτού του πρωτοποριακού action RPG τίτλου, που ενσωματώνει με μαεστρικό τρόπο το roleplay στους μηχανισμούς του.

Στο Demon's Souls, ο βασιλιάς Allant ο XII, ο τελευταίας βασιλιάς της Boletaria, παλεύει ακούραστος να επεκτείνει την παντοδυναμία του. Το Nexus, ένας ναός από πάγο κρυμμένος στα βουνά, του παρέδωσε τη δύναμη των ψυχών, φέρνοντας ευημερία στο βασίλειό του. Διψώντας για ακόμη περισσότερη δύναμη, επέστρεψε στο Nexus, όπου ξύπνησε απερίσκεπτα τον Old One από τον αιώνιο λήθαργο. Αυτό το για πολλά χρόνια ξεχασμένο κακό, που τώρα έχει ξεχυθεί στην Boletaria, βύθισε το βασίλειο στο σκοτάδι και την ομίχλη. Μια πανίσχυρη ορδή δαιμόνων ξεχύθηκε στο βασίλειο, κατασπαράσσοντας τις ψυχές των ανθρώπων.

Πρωταθλητές από άλλα βασίλεια έμαθαν για τη μοίρα της Boletaria και αποφάσισαν να αγωνιστούν για να σώσουν το βασίλειο από το κακό. Κανείς τους δεν επέστρεψε από το καταραμένο νησί. Ακολουθώντας το κάλεσμα μιας μυστηριώδους μαυροφορεμένης κοπέλας, προχωράτε στα βαθιά... η τελευταία ελπίδα για ανθρωπιά σε έναν τόπο βυθισμένο στους δαίμονες και το σκοτάδι...

Το παιχνίδι κάνει τα ίσια ανάποδα που λέει και το άσμα του Μαζωνάκη, αφού ο παίχτης πεθαίνει με το ζόρι κατά τη διάρκεια του tutorial και έτσι μαθαίνει για το Nexus. Εκεί κατοικούν τα πνεύματα των θανόντων και από εκεί ξεκινούν την προσπάθειά τους να επιστρέψουν στα εγκόσμια. Η ομορφιά του τίτλου είναι ότι ο χρήστης έχει το ελεύθερο να χρησιμοποιεί κάθε είδος όπλο, ξόρκι και άλλα πολλά καλούδια. Ωστόσο απαιτούνται συχνά ανορθόδοξες προσεγγίσεις γιατί ο κόσμος του Demon’s Souls ελάχιστα προσαρμόζεται στο class οποιουδήποτε. Ο παίκτης ξεκινά έχοντας το σώμα του. Αλλά μόλις πεθάνει (και θα πεθάνει -ξανά και ξανά-) μπορεί να επιστρέψει στο σημείο που πέθανε ως πνεύμα. Θα χρειαστεί βέβαια να το κάνει αυτό ξεκινώντας από την αρχή κάθε “επιπέδου” (πέντε κόσμοι που χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα είναι και οι μοναδικοί προορισμοί από το Nexus).

Όλοι οι εχθροί επανεμφανίζονται και μάλιστα στα ίδια σημεία. Για να γίνουν τα πράγματα κάπως πιο ενδιαφέροντα, ως πνεύμα, ο παίκτης έχει τη μισή ενέργεια από αυτή του ζώντος εαυτού του. Το σύστημα μάχης αποτελεί απόδειξη χάρη στο ρεαλισμό και στην ευελιξία του. Ο παίκτης μπορεί να αλλάζει οπλισμό ανάλογα με τις περιστάσεις αλλά καμία κίνηση δεν πρέπει να είναι βεβιασμένη.
Οι εχθροί ξέρουν να εντοπίζουν τα ανοίγματα και αλίμονο σε όποιον υποθέσει ότι έχει μάθει καλά τα της άμυνας και των αποκρούσεων διότι, αν κάνει λάθος, μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος ακόμη και σε έναν εχθρό που το επίπεδό του τον κάνει να φαίνεται ασήμαντος. Από γραφικά θα μείνετε μπούνια ικανοποιημένοι ενώ ο ήχος είναι αστεράτος σαν ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις. Για να μη σας ταλαιπωρούμε με πολλά λόγια, που είναι φτώχεια, το DEMON’S SOULS είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει πολλούς κόσμους μαζί και θα σας κάνει να ζείτε στην κοσμάρα σας μέχρι να το τερματίσετε!

DEMON-1 DEMON-2 DEMON-3

DEMON-4 DEMON-5 DEMON-6

Σχόλια (0)

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy